Skip to content

Entiteiten release

Entiteiten release (verwijderen)

Entiteiten kunnen gezien worden als een vreemde energie, die niet van jou is. Het zijn energetische aanhangsels. Een entiteit hoeft niet altijd een overleden persoon te zijn. Het kunnen emoties, projecties en negatieve gedachten zijn. Ze kunnen van jezelf zijn of van een ander. De vorm van een entiteit kan verschillen, zo zien ze er soms uit als een donkere wolk, of als een bang kind. Een entiteit kan het beste benaderd worden vanuit liefde. Een entiteit kan soms vasthouden aan een plek of een persoon. Het voelt dan niet prettig.

Als je niet gelooft in entiteiten en je een sterk zelfvertrouwen hebt, zul je ze niet snel aantrekken. Heb je echter weinig zelfvertrouwen en geloof je in entiteiten, is de kans groot dat je er mee in aanraking komt. Het begint bij de stelling: wat je gelooft is waar.

Als je ergens sterk in te gelooft, zal een wereld gecreërd worden, waarin entiteiten een plaats kunnen innemen. Naast bescherming die nodig is tegen entiteiten, is het ook belangrijk om te bouwen aan zelfvertrouwen. We gaan niet alleen werken aan de bestrijding,
er wordt ook gekeken wat de oorzaak is waarom entiteiten zich aan jou hechten. Entiteiten zijn het gevolg van iets anders, wat eerst opgelost mag worden. De beste bescherming tegen entiteiten zijn eigenwaarde, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Op aarde bestaat naast lichtenergie ook donkere energie. Lichte energie wordt gevoed door liefde, donkere energie groeit door angst.
Donkere krachten zijn het licht verloren of hebben bewust gekozen voor het donker. Boos, angstig en ongeduldig worden, werkt averecht bij het bestrijden van donkere energie. Als wij over onze angst heen komen en liefde kunnen voelen voor de donkere energie,
kun je hen op weg helpen om terug te keren naar het licht. Een entiteit kan zich laten zien als een klein bang meisje, of als een verdrietige oude man. Ze zijn op zoek naar het licht, maar weten niet waar ze dit kunnen vinden.

Mensen die niet stabiel zijn, zijn gevoeliger voor entiteiten. Onstabiliteit kan verschillende oorzaken hebben:

Symptomen die je kunt hebben als je last hebt van entiteiten

Niet ieder geluid of een flikkerende lamp is een entiteit. Als er in huis spanning opbouwd door ruzie en disharmonie, kunnen lampen ook wel een spontaan knipperen. De meeste eintiteiten laten zich verwijderen door jezelf en de ruimte te reinigen. Als entiteiten zo sterk zijn dat ze zich niet op een simpele manier laten verwijderen, is het nodig om ermee in gesprek te gaan. Zo kunnen ze naar het licht worden begeleid. Dit kan op verschillende manieren. Sommige entiteiten willen met een trap naar het licht, anderen willen graag met een luchtballon naar boven.

Negatieve energie komt nooit zomaar bij je aankloppen, het is belangrijk om te onderzoeken wat de oorzaak is. Zo kan herhaling worden voorkomen. Zonder verandering is de kans groot, dat je opnieuw entiteiten aantrekt en het weer opnieuw begint.

×