Skip to content

Disclaimer

DISCLAIMER Coachingspraktijk Waardenvol Leven

Deze disclaimer maakt deel uit van de algemene voorwaarden

Behandelingen
Coachingspraktijk Waardenvol Leven werkt vanuit een holistische visie om de gezondheid te bevorderen.

De behandelingen kunnen uw herstel versnellen en uw gezondheid positief beïnvloeden. In het algemeen zijn de behandelingen effectief, doch kan er niet worden gegarandeerd dat ze voor iedereen werken. Coachingspraktijk Waardenvol Leven raadt bij twijfel over de gezondheid of de juistheid van de gekozen behandeling in alle gevallen aan om een arts te raadplegen.

Het blijft van belang om het advies van uw behandelend arts voort te zetten, de voorgeschreven medicatie te blijven gebruiken en uw arts te blijven consulteren. Als u wilt stoppen met de behandeling, interventie of medicatie van uw behandelend arts, is dat iets tussen u en de betreffende arts. Coachingspraktijk Waardenvol Leven heeft niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te stoppen of te doorkruisen.

U als cliënt blijft te allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en voor wat u met de adviezen en behandelingen van Coachingspraktijk Waardenvol Leven doet. De verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de coach of de mensen die de gebruikte behandelmethodes gepatenteerd hebben of uitgevonden.

Website
De inhoud van de website van Coachingspraktijk Waardenvol Leven is met zorg samengesteld en er wordt de uiterste best gedaan om te allen tijde volledige en correcte informatie te verstrekken. De teksten op deze website dienen te worden beschouwd als richtlijn en vervangen derhalve niet het advies van een arts. Er kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend.

Coachngspraktijk Waardenvol Leven is niet aansprakelijk voor eventuele fouten, onjuistheden of onvolkomenheden op deze website en is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door het verkeerd inzetten of aanraden van op de website genoemde producten, diensten of informatie.

Coachingspraktijk Waardenvol Leven is niet verantwoordelijk voor de eventuele links op de site die verwijzen naar een externe website. Derhalve kunnen wij niet garanderen dat deze links vrij zijn van een virus of andere fouten en gebreken.

Coachingspraktijk Waardenvol Leven behoudt zij zich het recht om informatie en/of prijzen op ieder moment aan te passen of te wijzigen.

Bij eventuele problemen op deze website, of bij het constateren van onjuistheden, onvolledigheden of onrechtmatigheden, kan contact worden opgenomen met Ingrid door een mail te sturen naar waardenvolleven@outlook.com. Coachingspraktijk Waardenvol Leven zal u mail zo snel mogelijk beantwoorden, doch uiterlijk binnen 14 dagen en haar uiterste beste doen om dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

×