Skip to content

Familieopstelling Eindhoven

Bepaalde zaken in uw leven lopen niet zoals gepland en sommige problemen blijven steeds terugkeren, maar voor u is het niet helemaal duidelijk waarom dit het geval is.

Familieopstelling in Eindhoven kan in dit geval de oplossing bieden. Door middel van familieopstelling wordt duidelijk waarom u steeds bepaalde acties onderneemt of waarom u moeite heeft met bepaalde zaken. Vaak heeft dit te maken met onderbewuste patronen in de familie. Sommige gewoontes worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Dit kunnen positieve gewoontes zijn, maar wellicht zijn er ook negatieve gewoontes die u onderbewust van huis uit heeft meegekregen.

Familieopstelling Eindhoven

Hoe werkt familieopstelling in Eindhoven?

Familieopstelling in Eindhoven vindt plaats in groepen. Niemand kent elkaars verhaal en problematiek. U kiest een aantal andere deelnemers die zich tijdelijk voordoen als uw familieleden of andere mensen die een grote impact op uw leven hebben gehad. Deze deelnemers noemen we de represanten. U geeft de deelnemers op basis van uw intuïtie een plek in de ruimte en stelt ze tegenover elkaar op. De represanten ervaren vervolgens de gedachten van de persoon die ze representeren. De coach in Eindhoven vraagt de represanten vervolgens wat zij precies ervaren. Zo krijgt u een beter inzicht van uw eigen onderbewuste en de impact die het verleden op u heeft gehad.

Ook voor de represanten is het overigens erg leerzaam om deel te nemen aan een familieopstelling in Eindhoven. Wellicht dat zij bepaalde kennis opdoen die ook nuttig kan zijn bij het oplossen van hun eigen problemen.

Het deelnemen aan een familieopstelling kan erg nuttig zijn

Het kan ontzettend nuttig zijn om deel te nemen aan een familieopstelling. Het duurt vaak niet lang voordat u het eigen onderbewustzijn beter leert te begrijpen. U ziet beter in hoe u zich presenteert naar de buitenwereld, maar u kunt uiteindelijk

Deelnemen aan een familieopstelling in Eindhoven

Als bepaalde zaken u enorm belemmeren in uw dagelijkse leven, is het geen slecht idee om te onderzoeken waarom u op een bepaalde manier handelt. Door middel van een familieopstelling in Eindhoven kan een hoop duidelijk voor u worden. Wilt u eens ervaren hoe dit is? Neemt u dan contact met ons op, zodat u tijdens een van de groepssessies kunt deelnemen.

Heeft u nog vragen over familieopstelling of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze therapievorm en over onze werkwijze.

×