Skip to content

Burn-out Eindhoven

Wanneer u een lange tijd veel stress ervaart, kan dit uiteindelijk tot een burn-out leiden. Er zijn veel mensen met een burn-out in Eindhoven. Veel mensen vragen te veel van zichzelf en blijven zelfs onder stressvolle omstandigheden doorgaan. Gezonde spanning is goed, maar wanneer u continu met stress te maken hebt, kan dit tot een burn-out leiden. Wanneer u een burn-out hebt, dan betekent dit dat u al een lange tijd met stress kampt. Belangrijk is om nu echt even rust te nemen en om de burn-out in Eindhoven te behandelen.

Burn out Eindhoven

Symptomen van een burn-out in Eindhoven

Wanneer u een burn-out heeft, dan is dit vaak duidelijk merkbaar. Bij een burn-out kunt u lichamelijke symptomen ervaren, maar ook emotionele en mentale symptomen. Lichamelijke symptomen zijn spierspanningen, hoofdpijn, een verstoorde spijsvertering, oorsuizen, een hoge bloeddruk, duizeligheid, oververmoeidheid en slapeloosheid. Emotionele symptomen zijn onrust, depressieve gevoelens, onvrede en opstandigheid, achterdocht, angst en een minderwaardigheidsgevoel. Ook kunt u in het algemeen emotioneler zijn en voelt u zich mogelijk kwetsbaar. Mentale symptomen zijn verwarring, vergeetachtigheid, een slechte concentratie, veel piekeren en vaak heb je nergens meer zin in.

Wanneer je een burn-out in Eindhoven hebt, dan heeft u vaak niet meer de behoefte om met vrienden of familie af te spreken. Je bent hier te moe voor of ziet het meer als verplichting. Ook kan het voorkomen dat je vaker afwezig bent op werk en u minder of juist meer eet wanneer u met een burn-out te maken heeft.

Blijf niet met een burn-out rondlopen

Laat een burn-out in Eindhoven behandelen en blijf hier niet te lang mee rond lopen. Een burn-out kan vrijwel alle aspecten van uw leven beïnvloeden. U presteert minder op de werkvloer, heeft minder aandacht voor uw partner en komt niet meer opdagen bij familie of vrienden. Voorkom dat alles van kwaad tot erger gaat en maak een afspraak bij Waardenvol Leven. U krijgt dan een coach in Eindhoven die u kan helpen om over de burn-out heen te komen. We leren u onder meer hoe u zich minder druk kunt maken en om duidelijke grenzen te stellen. We gaan na waarom u zoveel stress ervaart en vervolgens krijgt u een behandeling op maat.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen om over uw burn-out heen te komen? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of om ons naar de mogelijkheden te vragen.

×