Skip to content

Koorden zuiveren

Een energetisch koord is niet zichtbaar voor het menselijke oog, maar ontstaat tussen mensen, dieren en mogelijk ook overledenen. Ze kunnen ontstaan door gedachten, aanraking en een intentie. Via deze koorden heb je contact met de ziel van de ander. Hierdoor kun je gevoelens, emoties, trauma’s en de energie van iemand anders waarnemen

Je kunt de volgende energetische koorden verbreken:

Hoe sterker de band met een persoon of dier is, hoe sterker het energetisch koord wordt. Een energetisch koord kan je belemmeren in het gevoel van je lichaam, het ervaren van geluk of het halen van je doelen. Wanmeer je niet kunt loskomen van een ander of een bepaalde situatie, kan dat een negatieve invloed op je hebben. Je kunt last krijgen van negatieve energetische koorden, door iemand waar je veel van houdt, maar ook als je een hekel aan iemand hebt.

Als je veel van iemand houd, kan het zijn dat je voor hem/haar gaat dragen. Als je een hekel aan iemand hebt, kan deze persoon je leeg trekken, waardoor allerlei lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van negatieve gedachten, een zwaar gevoel waarnemen, of je voelt je slap en futloos, of je wordt heel boos.

Bij een koord van negativiteit, stroomt de negatieve energie van de ander via het koord naar jou, waardoor je klachten kunt gaan ervaren. Bij positieve koorden, kan het voorkomen dat je bepaald gedrag of trekken gaat overnemen van de ander. Door het energetisch koord te zuiveren, kun je leren om los te komen van alle koorden die niet meer dienend zijn. Vaak zijn de klachten te herleiden naar de eerste man en vrouw in je leven, je vader en je moeder. Als het koord naar de ouders problemen geeft, en dit wordt gezuiverd zal dit doorwerken naar andere relaties die problemen geven, bijvoorbeeld met een ex.

Tijdens de sessie worden koorden verbroken en gezuiverd. Daarna worden de koorden verwijderd uit het systeem van de client. Na verwijdering,wordt de leegte die ontstaan is opgevuld met een positieve affirmatie. Hierdoor kan heling ontstaan en kun je uiteindelijk verlichting voelen.

×