Skip to content

Essentie healing

Healing betekent heling of genezing van de verstoorde balans tussen lichaam en geest. Het gaat over het leren omgaan met en het verwerken van trauma’s, of om te leren omgaan met hooggevoeligheid. Alles bestaat uit energie, en alles is met elkaar verbonden.

We hebben allemaal een fysiek lichaam en een energetisch lichaam. Als alles goed loopt in onze relatie, vriendenkring, werk enz. dan voelen we ons ‘heel’ en gelukkig. Onze energie is op dat moment in balans. Als er blokkades ontstaan waardoor de energie niet meer door het lichaam kan stromen, je geen energie meer kan opnemen of doorgeven, kunnen er psychische klachten ontstaan. Deze psychische klachten kunnen uiteindelijk ook weer lichamelijke problemen veroorzaken. Hoe meer we de signalen van ons fysieke lichaam negeren, hoe erger de klachten uiteindelijk worden.

Tijdens een healing gebeurd er wat er mag gebeuren. De energie stroom daar waar deze het meest nodig is. Het ervaren van pijn en ziekte is soms nodig om er iets van te leren, waarna heling kan ontstaan. Healing ontstaat op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Het kan zijn dat je komt voor een healing van hoofdpijn. Door een sessie kan de hoofdpijn erger worden. Dit is dan een genezingsreactie van de healing. De oorzaak van de hoofdpijn wordt verminderd door de healing, waardoor je minder last krijgt.

Bij een healing krijgt elke persoon precies wat hij/zij nodig heeft. Een healing doet altijd iets, maar komt niet altijd in de vorm die we verwachten of waar we op hopen. Als een healing niet werkt, komt dat omdat je niet gelooft dat hij werkt. Je wil of kunt dan niet zien in welke vorm de healing is gekomen.

Een healing kan ook op afstand. Dit kan door middel van een foto. De energie wordt naa rde foto gestuurd en je zult voelen dat het werkt.

"Als je geluk hebt, ontvang je de healing waarop je hoopte. Als je echt geluk hebt ontvang je een healing die je in je stoutste dromen niet verwacht had, een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Eric Pearl.

×